Végtelen Ajándék

Végtelen Ajándék

 

Végtelen Ajándék cimű irásom egy kis, ám fantasztikus ajándéról. Javaslom, készitsd el Szeretted számára! Kapcsolatotok mélyül ezáltal.

 

Te megvettél már minden ajándékot karácsonyra?

 

Én nem.

 

Azt a meglepetést azonban, melyről most írok neked, közel egy éve készítem. Hidd el, nem nagy dolog, mégis, óriási.

 

Ez a kis füzet, melyet a képen látsz. Tavaly karácsonykor kezdtem el beleírni a férjem jó tulajdonságait. Minden nap egyet. Hogy aznap mi tetszett benne, mit csodáltam rajta, minek örültem a legjobban. Beleírtam egy aznapi szép szavát. Egy kedves gesztusát. Egy olyan tettét, ami ott és akkor boldogsággal töltött el.

 

Húsz éve élünk együtt. Én azóta is imádom. Mégis, valahogy úgy érzem, újra közelebb kerültünk egymáshoz. Azzal, hogy nap mint nap a jót kerestem benne, még inkább elmélyítette a kapcsolatunkat.

 

Még van egy pár nap karácsonyig. Ha csak egy héten át vezetsz egy ilyes füzetet…

 

 

 

Kiemelt tartalmaim

Ezek is érdekelhetnek...

A Monotónia Gyilkosa

A Monotónia Gyilkosa

A Monotónia Gyilkosa avagy, az elégedetlenség ellenszere. A verejtékcseppben megcsillanó napsugár. A Motiváció Művészete. „Szárnyakat adnék egy gyermeknek, de hagynám, hogy maga tanuljon meg repülni.”

Tovább olvasom »
Megújulás

Megújulás

Neked mit jelent a Megújulás? Nekem elég sokfélét. Most azonban, a június, valahogy a Megújulás hónapja az életemben. Nézd, itt van mindjárt ez az oldal!

Tovább olvasom »
Anyák és lányaik

Anyák és lányaik

Anyák és lányaik Anyák és lányaik cimű irásom az anya-leány kapcsolatról. Mondd! Te hogy vagy anyukáddal? Milyen kapcsolatot táplálsz vele? Tudod, azt sohasem hittem, hogy

Tovább olvasom »
Te miért csinálod?

Te miért csinálod?

Te miért csinálod?   Te miért csinálod? című írásomban arra kérlek, fedezd fel a gyökereket! Áss minél mélyebbre, hogy megtudd, miért csinálod azt, amit.  

Tovább olvasom »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük