Vallomás

Vallomás

 

Vallomás cimű irásom arról, hogy igenis szabad elbukni majd újra talpra állni. Előfordul, hogy fel kell adnunk valamit.

Megrekedtem.

Beszélgettünk mi arról, hogyan telt az elmúlt évem? Kérlek szépen úgy, hogy dolgoztam az óvodában (két ember helyett), építettem a vállalkozásom (logikai játékokat és gyermekkönyveket szerettem volna árulni) és még egy Hangfürdős tanfolyamot is elvégeztem (Hangpancsi®), hogy majd a gyermekek lelkét ily módon ápolhassam.

A Jel

 

Aztán elestem és akkor (no meg azt követően) úgy éreztem, valahogy nem jófelé tartok. Még az irány sem jó. Akkor azért egy kicsit meghökkentem és visszafogtam magam.

 

Az óvodából táppénzre kerültem, a hírleveleimet írtam, de azért annyira nem pezsegtem az üzleti vállalkozásom terén, hangtálam meg egyébként sem volt, szóval, kissé tanácstalanul nézelődtem magam körül és forogtam saját tengelyem körül.

Vallomás

 

Aztán persze van itt még valami, amit meg kell vallanom neked. Ez a „Gyermekeink elvarázsolása a képernyő elől”, amire az egész vállalkozás/üzletem épült volna… Nos, hát ez egyre kevésbé megy nekem. A saját fiamat nem tudom elvarázsolni! És bár volt egy beszélgetésünk a minap pontosan erről… Ő nem érzi úgy, hogy túlzottan sok időt töltene a képernyő előtt. Én igen.

Azt kell mondanom, bort iszom és vizet prédikálok. (vagy hogy van ez a mondás – de tudod, miről beszélek).

Kudarcot vallottam.

Hogyan tovább?

 

De mert hiszem, hogy a dolgok nem csak úgy véletlenszerűen történnek… Lábadozásom alatt elkezdtem egy tanfolyamot.

Ezt most elmondom neked: tizenhat – tizenhét éves korom óta pszichológus szeretnék lenni. Mégis, ne kérdezd, pontosan mi, de valami mindig visszatartott tőle. Aztán megjelentek a coach tanfolyamok. Velük is igen szimpatizáltam. Végül mégsem lettem coach. Amikor pedig elkezdtem dr. Buda László előadásait hallgatni, azt éreztem, Szívemből beszél! Őt, ezt a módszert kerestem egész életemben!

Most pedig itt vagyok, végzem a tanfolyamot, melyet ő szervezett és júliusra magam is képzett konzulens leszek!

Tudom, eddig kissé másról beszéltem. Eltérültem.

(Nagyon sajnálnám, de tökéletesen megérteném, ha leiratkoznál, hisz eddig nem erről szólt a dolog. Tényleg sajnálnálak elveszíteni.)

 

Januártól tehát egy kicsit más jellegű levelekkel jelentkezem.

 

Szívesen venném, ha továbbra is olvasnád heti hírleveleimet, bátoritásaimat, motivációimat, megtapasztalásaimat! Örömmel venném, mert úgy hiszem, segítségedre lehetnének itt a mindennapokban és ezekben a vérzivataros időkben!

 

Kiemelt tartalmaim

Ezek is érdekelhetnek...

A Monotónia Gyilkosa

A Monotónia Gyilkosa

A Monotónia Gyilkosa avagy, az elégedetlenség ellenszere. A verejtékcseppben megcsillanó napsugár. A Motiváció Művészete. „Szárnyakat adnék egy gyermeknek, de hagynám, hogy maga tanuljon meg repülni.”

Tovább olvasom »
Megújulás

Megújulás

Neked mit jelent a Megújulás? Nekem elég sokfélét. Most azonban, a június, valahogy a Megújulás hónapja az életemben. Nézd, itt van mindjárt ez az oldal!

Tovább olvasom »
Anyák és lányaik

Anyák és lányaik

Anyák és lányaik Anyák és lányaik cimű irásom az anya-leány kapcsolatról. Mondd! Te hogy vagy anyukáddal? Milyen kapcsolatot táplálsz vele? Tudod, azt sohasem hittem, hogy

Tovább olvasom »
Te miért csinálod?

Te miért csinálod?

Te miért csinálod?   Te miért csinálod? című írásomban arra kérlek, fedezd fel a gyökereket! Áss minél mélyebbre, hogy megtudd, miért csinálod azt, amit.  

Tovább olvasom »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük