Ultrarövid terápiás konzulens Budapesten

Hejja Eszter

“A jövőnket nem aggodalmasan találgatni kell, hanem hittel megálmodni, reménnyel megtervezni és bátorsággal megvalósítani.” 

 

– Dr. Buda László

Hogyan lettem ultrarövid terápiás konzulens?

Kilátástalanságból az önismeret útjára

Hejja Eszter vagyok, filantróp.

17 éves korom óta pszichológus szeretnék lenni. Mégsem lettem az. Valahogy mindig visszatartott valami. Később, amikor a coach tanfolyamok elkezdődtek, felcsillant a szemem: ó, igen, majd coach leszek. Végül coach sem lett belőlem.

Aztán, 2021 nyarán elestem kerékpárral egy vasúti átjáróban. A könyököm kificamodott, de nagyobb bajom szerencsére nem lett. Itthon ültem a felkötött karommal, és ezt a pihenőidőt is tanulással, önmagam fejlesztésével töltöttem. Képeztem magam.

Így bukkantam rá dr. Buda László előadásaira. Olyan címek ütötték meg a szemem, mint Öngyógyítás, Beszélj a szerveidhez, Kommunikálj a testeddel. Elkezdtem hallgatni őket és akkor, ott, azt éreztem: Szívemből szól! Ezeket a tanokat, eszméket kerestem egész életemben!

Innentől aztán nagyon hamar megszületett a döntés, beiratkoztam 2021 októberében indult ultrarövid terápiás konzulens képzésére! Életem legjobb elhatározása volt.

Tudod, mit szeretnék? Ha egészségesebben, fájdalomtól, betegségektől mentesebben, boldogabban élnénk. Ha minél inkább szeretnénk és elfogadnánk önmagunkat.

“Az élet mindennel, akár jóval, akár konfliktusokkal, kritikákkal együtt is ajándék.”

– Dr. Buda László

Nincs ki a fájdalmat önmagáért szeretné, ki törekedne rá és birtokolná, csupán a fájdalomért...

A Monotónia Gyilkosa

A Monotónia Gyilkosa

A Monotónia Gyilkosa avagy, az elégedetlenség ellenszere. A verejtékcseppben megcsillanó napsugár. A Motiváció Művészete. „Szárnyakat adnék egy gyermeknek, de hagynám, hogy maga tanuljon meg repülni.”

Tovább olvasom »
Megújulás

Megújulás

Neked mit jelent a Megújulás? Nekem elég sokfélét. Most azonban, a június, valahogy a Megújulás hónapja az életemben. Nézd, itt van mindjárt ez az oldal!

Tovább olvasom »
Anyák és lányaik

Anyák és lányaik

Anyák és lányaik Anyák és lányaik cimű irásom az anya-leány kapcsolatról. Mondd! Te hogy vagy anyukáddal? Milyen kapcsolatot táplálsz vele? Tudod, azt sohasem hittem, hogy

Tovább olvasom »

Mielőtt elhagyod az oldalt

Töltsd le

A magabiztos döntéshozatal 5 lépése

című ingyenes füzetet,
és szabadulj meg a döntéseket megelőző feszültségtől!