ULTRARÖVID TERÁPIA®

Eszterrel

//

„ Ajándékozz minél több szeretetet és figyelmet. Keresd azt, ami a lelkednek örömet ad. (…) Bárcsak Te is felismernéd, milyen csodálatos ember vagy. Bárcsak megértenéd, hogy nem kell semmit sem bizonyítanod.”

/Részlet dr. Buda László Mit üzen a tested című könyvéből/

Bemutatkozás

Héjja-Eszter-kerek

Eszter vagyok.

Filantróp.

Tudod, mit szeretnék?

Ha egészségesebben, fájdalomtól, betegségektől mentesebben, boldogabban élnénk. 

Ultrarövid Terápia®

Az Ultrarövid Terápia® egy – dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépéseket tenni a vágyott változás felé.

Bővebben: https://ultrarovidterapia.hu/https://ultrarovidterapia.hu/

 

 

Tiszta szívemből ajánlom az Ultrarövid Terápiát® (UT), ha 

 • fájdalom vagy betegség gyötör;
 • kapcsolataiddal nehezen boldogulsz;
 • időnként magad sem érted, miért viselkedsz irracionálisan;
 • általános neurózis bánt (unalom, aggodalom, boldogtalanság stb.);
 • nyitott vagy egy 1,5 – 2 órás találkozóra, amely biztonságos közegben zajlik, ahol a lényeggel tudunk foglalkozni, és megtesszük az első lépéseket egy egészségesebb, boldogabb élet UT-ján.

NEM ajánlom az Ultrarövid Terápiát®, ha azt várod,

 • majd valaki meggyógyít és Neked semmit sem kell tenned;
 • mások megszerelik azt, ami Benned “elromlott”;
 • a kapcsolataidban szenvedned kell;
 • mindig tudatában vagy annak, mit, miért és hogyan teszel.

Kérlek, helyezkedj el kényelmesen és képzeld el a következőt!

Itt ülsz velem szemben a kényelmes karszékben, támogató környezetben.

Elmondod.

Meghallgatlak.

Az elakadásból elmozdulunk.

Találkozónk végén pedig egy olyan terhet teszel le magadról, egy olyan nehezéktől szabadulsz meg, ami talán évek óta nyomja egész valód – és még az is meglehet, nem is tudtál róla.

Technikai információk

Személyes, egyéni konzultáció

 • Helyszín: Budapest XI. kerület
 • Időtartam: 90-120 perc
 • A konzultáció díja: 30.000 Ft

Online konzultáció

 • Messenger, Skype, Google Meet, Teams
 • Időtartam: 90-120 perc
 • A konzultáció díja: 25.000 Ft

Átlagos várakozási idő

néhány nap

Kliensek véleménye

„Kedves Eszter!

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen az igazán szemfelnyitó beszélgetésen. Örülök, hogy a nálad töltött idő alatt végig tudtunk fókuszálni a problémára, és csak megerősíteni tudom utólag is, hogy a végeredmény magáért beszél.

Számomra nagyon értékes volt a találkozásunk, sok olyan kimondatlan érzés került felszínre, amely rávilágított a bennem zajló vívódás gyökerére.

Köszönöm, hogy sikerült utat mutatnod arra, mi az, ami eddig számomra megfoghatatlan volt.

Köszönöm még egyszer! Hálás vagyok neked!”

(Ádám)

“Eszter első kapcsolatfelvétele a témában is kedves, nyílt és bizalomkeltő volt, ami csak tovább fokozódott a technikai részletek egyeztetése során.

A találkozóra online került sor, de az első pillanattól kezdve olyan bensőséges hangulatot teremtett a kisugárzásával, a nyugodt és kedves hanghordozásával, és a megnyugtatólag ható mondataival és kérdéseivel, amitől teljes biztonságban, baráti és szimpatikus légkörben éreztem magam.

A témavezetése végig kellemes volt, sem üres járatok, sem erőltetett kérdések nem voltak, egy-egy jól irányzott, lényegre törő és szitán átlátó kérdésével, megállapításával többször fején ütötte a szöget, ami nem csak elgondolkoztatásra késztetett, hanem megnyugvást is hozott.

Nagyon kellemes volt a beszélgetésünk, ami végig oldott hangulatban telt. A találkozó eredményes volt a felismeréseknek és nyugtatólag ható megerősítéseknek köszönhetően. Esztert teljes mértékben a segítő szakmára termett személyiségnek érzem.”

(Andi)

“Sokat gondolkodtam, hogy pszichológushoz forduljak-e! Úgy éreztem, hogy se időm, se anyagi forrásom, hogy hosszú évekig járjak terápiára. Pláne úgy, hogy gyakran az évekig tartó terápia sem hoz jó eredményt. Az ultrarövid terápiáról úgy éreztem, pont ez az, amit szeretnék, a kátyúba ragadt „szekeremet” segítsen valaki kitolni, utána már járom az utam… Nagyon szemléletesnek tartom Buda László metaforáját is, aki úgy jellemzi az ultarövid terápiás konzultációt, mint a folyóban keresztbe álló elakadt gerenda kimozdítását, amelyet, ha sikerül az elakadásból kimozdítani, már leúszik magától…

Eszter végtelenül kedves, empatikus, maximálisan rá tud hangolódni a kliens hangulatára, történetére.

Biztos vagyok abban, hogy Eszter tudásával és empátiájával nagyon sok embernek tud majd segíteni!

(Mónika)