Neked, hozzád, rólad, veled

Tippek & ötletek & gondolatok & érzések

//

Mindenki ajándék, amikor valakire rászánja az idejét!

– Vámos Róbert

Kilátástalanságból az önismeret útrára...

Eszter vagyok, filantróp.

17 éves korom óta pszichológus szeretnék lenni. Mégsem lettem az. Valahogy mindig visszatartott valami. Később, amikor a coach tanfolyamok elkezdődtek, felcsillant a szemem: ó, igen, majd coach leszek. Végül coach sem lett belőlem.

Aztán, 2021 nyarán elestem kerékpárral egy vasúti átjáróban. A könyököm kificamodott, de nagyobb bajom szerencsére nem lett. Itthon ültem a felkötött karommal, és ezt a pihenőidőt is tanulással, önmagam fejlesztésével töltöttem. Képeztem magam.

Így bukkantam rá dr. Buda László előadásaira. Olyan címek ütötték meg a szemem, mint Öngyógyítás, Beszélj a szerveidhez, Kommunikálj a testeddel. Elkezdtem hallgatni őket és akkor, ott, azt éreztem: Szívemből szól! Ezeket a tanokat, eszméket kerestem egész életemben!

Innentől aztán nagyon hamar megszületett a döntés, beiratkoztam 2021 októberében indult Ultrarövid Terápiás Konzulens képzésére! Életem legjobb elhatározása volt.

Tudod, mit szeretnék? Ha egészségesebben, fájdalomtól, betegségektől mentesebben, boldogabban élnénk. Ha minél inkább szeretnénk és elfogadnánk önmagunkat.

//

A jövőnket nem aggodalmasan találgatni kell, hanem hittel megálmodni, reménnyel megtervezni, és bátorsággal megvalósítani.

– Dr. Buda László

Nincs ki a fájdalmat önmagáért szeretné, ki törekedne rá és birtokolná, csupán a fájdalomért...

A Monotónia Gyilkosa

A Monotónia Gyilkosa

A Monotónia Gyilkosa avagy, az elégedetlenség ellenszere. A verejtékcseppben megcsillanó napsugár. A Motiváció Művészete. „Szárnyakat adnék egy gyermeknek, de hagynám, hogy maga tanuljon meg repülni.”

Tovább olvasom »
Megújulás

Megújulás

Neked mit jelent a Megújulás? Nekem elég sokfélét. Most azonban, a június, valahogy a Megújulás hónapja az életemben. Nézd, itt van mindjárt ez az oldal!

Tovább olvasom »
Anyák és lányaik

Anyák és lányaik

Anyák és lányaik Anyák és lányaik cimű irásom az anya-leány kapcsolatról. Mondd! Te hogy vagy anyukáddal? Milyen kapcsolatot táplálsz vele? Tudod, azt sohasem hittem, hogy

Tovább olvasom »